Skip to content

Coach persoonlijke ontwikkeling

Heb jij het gevoel dat je het contact met jezelf bent verloren? Met een coach persoonlijk ontwikkeling kom je weer in verbinding met je authentieke zelf. In de hedendaagse samenleving gebruiken we ons hoofd maar al te vaak. Om problemen op te lossen op het werk, boodschappenlijstjes maken om ons huis op orde te houden, agenda’s om alle afspraken na te komen. Hierdoor kan het zijn dat we minder voelen en meer denken. Zo zijn we minder in staat echt te ervaren wat er om ons heen plaatsvindt, en meer in ons hoofd te gaan leven. Dit geeft ruimte voor overdenken, piekeren en zorgen maken. Als coach persoonlijke ontwikkeling help ik jou graag om deze denkprocessen te overstijgen om weer in jouw kracht te gaan staan.

Hoe kan ik jou als een coach persoonlijke ontwikkeling helpen?

Iedere persoon of situatie is weer anders. Als coach persoonlijke ontwikkeling sluit ik mijn gesprekken dan ook aan op jouw individuele behoefte of hulpvraag. Heb je moeite met veranderingen die zich voordoen in jouw leven? Of loop je tegen bepaalde zaken aan op het werk en mis je het vertrouwen in je eigen kunnen? Tijdens onze gesprekken is er de ruime om jouw knelpunten te bespreken. Door doelen op te stellen, werken wij stap voor stap naar een betere versie van jouzelf. Het begint bij een bewustzijn van jouw gedrag, maar ook jouw denkpatroon. Vaak gebeuren deze processen onbewust en lijken situaties en emoties ons te overkomen. Door onze gesprekken brengen we het onderbewustzijn aan de oppervlakte, waardoor jij met meer intentie en bewustzijn kunt handelen.

Coach persoonlijke ontwikkeling

Creatieve ontplooiing bij Creatietempel

Heb jij moeite om jouw gevoelens uit te drukken in woorden? Je bent hier zeker niet alleen in. Misschien was er tijdens jouw opvoeding niet voldoende openheid of verbinding met gevoel. Of heb jij jezelf aangeleerd dat je niet in het verleden moet hangen en ‘gewoon’ door moet gaan. Hiermee gaan we echter voorbij aan innerlijke processen die juist zo belangrijk zijn in persoonlijke groei. Als creatief coach laat ik jou graag in contact komen met jouw gevoel. Op een laagdrempelige manier druk jij je door middel van tekenen of schilderen uit om jouw gedachtes en gevoelens op papier te zetten. Door je rechter hersenhelft te activeren (het creatieve, voelende gedeelte) wordt er een deur geopend naar jouw authentieke zelf.

Bij Creatietempel ben je ook van harte welkom om sieraden met betekenis te maken. Samen met een creatief coach leer je de ambacht van sieraden maken die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook een speciale boodschap uitdragen. Zo herinner je jezelf elke keer dat je het sieraad draagt aan jouw innerlijke reis.