Wat is dat toch, dat gevoel van onrust, van ‘is dit alles?’ in je achterhoofd? Je leven is gevuld en geslaagd, je bent hartstikke blij met je gezin, kinderen, relatie, hebt een baan die goed bij jou past, maar toch… ? Soms steekt het de kop op, dat gevoel van onvrede, het gevoel dat er onder de dikke laag to-do’s, een droom ligt te wachten. Een droom van iets dat jij in de wereld wilt zetten. Misschien droom je ervan een kinderboek te schrijven, of een roman. Misschien heb je jouw schildertalent in de koelkast gezet en voel je nu het verlangen om dit op te warmen? Of heb je altijd al willen leren edelsmeden, maar was dat destijds geen verstandige carrièrekeuze?

Meer over ons

Het kriebeltje achterin je hoofd…

Iets roept jou. Iets vanuit jouw binnenste, vanuit jouw diepste kern. Een talent, een verlangen, iets dat jij wilt creëren, maken, ontwikkelen. Misschien heb je nog geen idee wat dat dan precies is, maar herken je wel de vage wens. En misschien heb je ook al geprobeerd om eraan te beginnen. Heb je verf en doek in huis gehaald, of een opzet gemaakt voor een boek. Maar toch hebben de lopende zaken, de wasjes, de natjes en de droogjes, de ‘even-regelen-zaaken’ altijd voorrang. Al jaren.

Over Creatix ®

Ontdekken & ontvouwen van je creatiekracht

Heb jij moeite om jouw gevoelens uit te drukken in woorden? Je bent hier zeker niet alleen in. Misschien was er tijdens jouw opvoeding niet voldoende openheid of verbinding met gevoel. Of heb jij jezelf aangeleerd dat je niet in het verleden moet hangen en ‘gewoon’ door moet gaan. Hiermee gaan we echter voorbij aan innerlijke processen die juist zo belangrijk zijn in persoonlijke groei. Als creatief coach laat ik jou graag in contact komen met jouw gevoel. Op een laagdrempelige manier druk jij je door middel van tekenen of schilderen uit om jouw gedachtes en gevoelens op papier te zetten. Door je rechter hersenhelft te activeren (het creatieve, voelende gedeelte) wordt er een deur geopend naar jouw authentieke zelf.

Bij Creatietempel ben je ook van harte welkom om sieraden met betekenis te maken. Samen met een creatief coach leer je de ambacht van sieraden maken die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook een speciale boodschap uitdragen. Zo herinner je jezelf elke keer dat je het sieraad draagt aan jouw innerlijke reis.

Neem contact op