Creatrix® is een spannend virtual reality-proces dat je doorloopt met je ogen dicht en dat ervoor zorgt dat je jouw blokkades bij hun oorsprong oplost totdat ze weg zijn. Ze worden vervangen door een veel hogere emotionele en mentale intelligentie die het terugkeren ervan onmogelijk maakt.

Voor en door vrouwen

Creatrix® is een methode (ook al lijkt het een tovermiddel), ontwikkeld door een vrouw en vóór vrouwen, specifiek en uitsluitend voor vrouwen. De Australische Maz (Marilyn) Schirmer heeft vanuit haar intensieve ervaringen en expertise op het gebied van onder andere de klassieke psychologie, NLP, TLT, Hypnotherapie en Epigenetica, een nieuwe methode ontwikkeld die tot een doorbraak in een vrouwenleven kan leiden.

Creatrix® heet de methode die dit transformatieproces regisseert. De Transformoloog faciliteert het proces dat jouw hart kan bevrijden, definitief en voor altijd. Het proces is niet voor iedereen weggelegd; als je maar halfslachtig meegaat, is het voor jou niet bestemd, tenminste niet op dit moment.

Meld je aan

Praktische info over dit transformatieproces

Je doorloopt een traject van een serie online afspraken van telkens 2 à 3 uur. Deze plannen we kort op elkaar volgend in, ca ééns per week. Van tevoren brengen we in kaart wat jouw ‘issues’ zijn, waar je tegenaan loopt en wat de overtuiging of emotie is die jou saboteert of hindert. Dit voortraject is heel belangrijk. Het is ook belangrijk dat je met heel je hart bereid bent om de belemmeringen los te laten! Hoe lang het duurt, zal afhangen van jouw issues, maar vaak is 4-6 sessies voldoende, dus ca 4-6 weken. Maar het is pas klaar als het klaar is, als jij klaar bent met alle issues die jij hebt ingebracht.  • Wat kost het traject? • Het kost jou de tijd vóór en tijdens de sessies, en jouw volledige aandacht en toewijding. De uitwisseling in geld is 1990 euro voor. het gehele traject. Als je het zelf betaalt, is dit incl btw, als je werkgever het voor je betaalt, komt hier 21% btw overheen.“