Skip to content

Creatrix®

Wat is Creatrix®?

Creatrix® is een spannend virtual reality-proces dat je doorloopt met je ogen dicht en dat ervoor zorgt dat je jouw blokkades bij hun oorsprong oplost totdat ze weg zijn. Ze worden vervangen door een veel hogere emotionele en mentale intelligentie die het terugkeren ervan onmogelijk maakt.

Creatrix® is een methode (ook al lijkt het een tovermiddel), ontwikkeld door een vrouw en vóór vrouwen, specifiek en uitsluitend voor vrouwen. De Australische Maz (Marilyn) Schirmer heeft vanuit haar intensieve ervaringen en expertise op het gebied van onder andere de klassieke psychologie, NLP, TLT, Hypnotherapie en Epigenetica, een nieuwe methode ontwikkeld die tot een doorbraak in een vrouwenleven kan leiden.

Creatrix® heet de methode die dit transformatieproces regisseert. De Transformoloog faciliteert het proces dat jouw hart kan bevrijden, definitief en voor altijd. Het proces is niet voor iedereen weggelegd; als je maar halfslachtig meegaat, is het voor jou niet bestemd, tenminste niet op dit moment.

Het proces duurt een aantal sessies die relatief kort op elkaar volgen. De betreffende triggers, nare gevoelens, belemmerende overtuigingen etc die jou er steeds van weerhouden om jouw diepste levenswens te realiseren, die geniepige “ik kan het niet”, “ik ben niet goed genoeg”, etc die jou stiekem steeds weer teisteren, zul je van tevoren goed in kaart moeten brengen, want daarna kun jij je niet meer voorstellen hoe vervelend ze waren geweest.

Bel of mail mij voor meer informatie, altijd vrijblijvend!