Wat is dat toch, dat gevoel van onrust, van ‘is dit alles?’ in je achterhoofd? Je leven is gevuld en geslaagd, je bent hartstikke blij met je gezin, kinderen, relatie, hebt een baan die goed bij jou past, maar toch… ? Soms steekt het de kop op, dat gevoel van onvrede, het gevoel dat er onder de dikke laag to-do’s, een droom ligt te wachten. Een droom van iets dat jij in de wereld zou willen zetten. Misschien droom je ervan een kinderboek te willen schrijven, of een roman. Misschien heb je jouw schildertalent in de koelkast gezet en voel je nu het verlangen om dit een beetje op te warmen? Of heb je altijd al willen leren edelsmeden, maar was dat destijds geen verstandige carrièrekeuze?

Iets roept jou. Iets vanuit jouw binnenste, vanuit jouw diepste kern. Een talent, een verlangen, iets dat jij zou willen creëren, maken, ontwikkelen. Misschien heb je nog geen idee wat dat dan precies is, maar herken je wel de vage wens. En misschien heb je ook al geprobeerd om eraan te beginnen. Heb je verf en doek in huis gehaald, of een opzet gemaakt voor een boek. Maar toch hebben de lopende zaken, de wasjes, de natjes en de droogjes, de ‘even-regelen-zaaken’ altijd voorrang. Al jaren.

Durf je een begin te maken?

Wat nou als je het doet. Als jij je aanmeldt…. voor een workshop? Een workshop-serie? Of voor het dieptetraject van de creatiequeeste?