De Creatie Queeste

Een queeste, een reis met een missie, diep in je binnenste. Geen vakantietripje, maar een serieus (en toch speels) ontwikkeltraject waar je met volledige commitment instapt. Je wilt iets ontdekken waarvan je nog niet precies weet wat het is of hoe het er uitziet. Maar je gaat ervoor. Want het gaat over jou!

Meld je aan

Hoe ziet deze queeste eruit?

Met een kleine groep vrouwen (3-6) doorlopen we dit proces.

De eerste 3 maanden

vindt er 1x per maand één volle dag van 10:00 – 16:00 in mijn atelier (Amersfoort) plaats. Door middel van verschillende beeldende analysemethodes ontrafelen wij jouw creatie-vraagstuk. Telkens halverwege voor de volgende cursusdag is er een individuele telefonische feedbackbespreking.

De tweede 3 maanden

zijn een grotendeels individueel traject: door middel van de methode Creatrix® breken we de belemmerende overtuigingen af en neutraliseren we saboterende onderhuidse emoties. In net zoveel sessies als nodig is. De sessies zijn individueel, maar we ontmoeten elkaar in die periode ook twee keer. De groep blijft jouw veilige en ondersteunende voedingsbodem van jouw queeste.

De derde 3 maanden

zijn weer in groepsverband: in co-creatie en volledig afgestemd op jouw individuele resultaten, mogelijkheden en behoeftes, veranker jij je powers, je vrijheden, je doel en passie, die nu heel helder en duidelijk zijn geworden, in een krachtsieraad. Van goud/hout/zilver/kristallen/… wat er maar klopt en past.
Welke resultaten mag je verwachten?

Je zult diepste wensen, behoeftes en dromen helder krijgen. Je komt oog in oog te staan met je selfsabotagemechanismen. En je krijgt tools in handen om ze op te ruimen! Dat is een echte belofte: als je ze exact kunt isoleren en benoemen en werkelijk bereid bent om ze los te laten, dan ga je dat daadwerkelijk doen! Er zullen misschien dingen aan de oppervlakte komen waarvan je nog niet wist dat ze er waren. Lachen, tranen, verbinding, ondersteuning, barrières, lekker eten, er zal van alles aan de orde komen, reken maar.

Wat mag je van mij verwachten?

Ik ben er voor je, 24/5, in geval van nood ook 24/7. Voor tussentijds sparren, spiegelen, pingpongen, wat er ook nodig is. Je mag rekenen op mijn volledige aandacht en commitment.

Wat is jouw investering?

Jouw investering is in de eerste plaats ook jouw volledige commitment en aandacht. Dat zijn kostbare valuta.

De tijdsinvestering is 9 maanden, onderverdeeld in 3×3 etappes: fase 1 zijn per maand 1 volle dag, plus één uur aan de telefoon, plus enkele ‘huiswerk’activiteiten.

De investering in geld komt op 3600 euro totaal, of 3x 1215 euro. Dit is inclusief alle werkmaterialen, zelfs het goud en de edelstenen van het sieraad, en koffietheelimonadehapjes en lunch tijdens de cursusdagen.

De eerste cursusdag start op vrijdag 2 december 2022, van 10:00- 16:00 in Amersfoort. • eerste 3 vastgezette dagen: vrijdag 2 december, 13 januari en 10 februari. 

Aanmelden of verder vragen? mail of bel me! alexandra@creatietempel.nl