Skip to content

Sieraden met betekenis

Wil je leren om sieraden met betekenis te maken?

Ben jij benieuwd hoe je zelf sieraden met betekenis kan maken? Wie houdt er nu niet van sieraden. Een elegante zilveren ketting of een opvallende gouden armband met diamantjes laten elke vrouw stralen. Hoe leuk zou het zijn om zelf deze eeuwenoude ambacht te leren? Door zelf sieraden met betekenis te maken, maak je prachtige kunstwerkjes heel persoonlijk. Misschien wil jij jezelf een boodschap meegegeven om altijd je intuïtie te volgen. Met een mooi symbool zoals een vlinder of veertje, herinner jij jezelf aan het gevoel van vrijheid en zorgeloosheid. Of is er juist een woord of een naam die veel voor jou betekent? Je kan hier volledig je eigen invulling aan geven om tijdens een sessie met een creatief coach aan te sluiten bij jouw authentieke zelf.

Coach persoonlijke groei

Sieraden met betekenis maken, laten jou even stilstaan bij jezelf en wat belangrijk is in jouw leven. Wanneer is de laatste keer dat je iets moois hebt gedaan voor jezelf? Hoe vaak nemen we de tijd voor zelfliefde en compassie voor onszelf? Veel vrouwen zijn zo ingesteld om voor anderen te zorgen, dat we aan onszelf voorbij gaan. Op het werk worden dingen verwacht, de kinderen hebben zorg nodig, misschien help je ook nog andere familieleden of zorgbehoevenden. Hierdoor kan je het gevoel krijgen dat er geen ruimte is voor jouw eigen behoeften.

Met een coach persoonlijke groei wordt aandacht gegeven aan waar jij je op dat moment bevindt. Is er voldoende balans in jouw leven en voel je je in controle, of heb je soms het gevoel dat je geleefd wordt? Als coach help ik jou graag om weer op te bloeien, zodat je vol energie en passie aanwezig kunt zijn.

Sieraden met betekenis

Creatief coach voor iedereen die wil opbloeien

In onze maatschappij kan er soms veel van ons worden verwacht. Wellicht vraagt je carrière veel van je, of loop je tegen dingen aan in de opvoeding van je kinderen. Daarnaast hebben we ook nog eens ons eigen rugzakje met ervaringen die we misschien nog niet verwerkt hebben. Door deze emotionele druk kan het voorkomen dat we teveel in ons hoofd zitten. Denken, malen en piekeren zorgen dat we niet echt in het nu aanwezig kunnen zijn. Daardoor verliezen we contact met onszelf, met ons lichaam, met het leven. Het is niet voor niets dat burn-outs en depressies steeds vaker voorkomen. Met een creatief coach kom je uit je hoofd en weer in je lichaam zodat jij met meer positieve energie in het leven kunt staan.

Creatietempel voor sieraden met betekenis

Creatietempel is er voor iedereen die zijn of haar hart wil bevrijden. Door een combinatie van craften en inzichtgevende gesprekken, kom je tot realisaties die jou weer in verbinding brengen met jouw ware zelf. Met sieraden met betekenis draag je altijd een mooie creatie bij je die je aan jouw innerlijke reis herinnert. Door weer te spelen en te creëren, verbindt je jezelf met jouw lichaam, waardoor je met meer bewustzijn je in het hier en nu kunt bevinden. Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje op de website om je in te schrijven voor een workshop sieraden met betekenis maken of een coaching gesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!