Jij hebt een verhaal, een gevoel. Een herinnering die je wilt vasthouden, een betekenis van een belangrijk moment. 

De betekenis.

Vele gebeurtenissen vieren we – of herdenken we – met behulp van fysieke dingen. Objecten. We zetten een foto op het dressoir, we dragen oma’s collier ter nagedachtenis, we geven elkaar een ring als we trouwen. Dit helpt ons om een gevoel, een emotie of een gedachte ‘echt’ en levend te maken en bij ons te dragen. Het worden symbolen. Deze symbolen willen we personaliseren, ze moeten kloppen en passen. Bij jou en jouw gevoel.  

Meld je aan

Het Sieraad

Een sieraad is een heel persoonlijke schat. Ik maak voor jou een sieraad dat jouw heel persoonlijke verhaal in zich draagt, dat jouw gevoel vertegenwoordigt. Met de passende materialen, in de juiste, kloppende vormgeving. Dit gaat via een aantal bespreek-, terugkoppelings- en besluitstappen. Ik bespreek jouw verhaal met je, stem me erop af, vind de passende design guidelines erbij, leid daar een aantal denkrichtingen vanaf en bespreek die met jou. Dan ga ik tekenen, prototyping en uiteindelijk besluiten we samen het exacte uitvoering. 

De Opdracht

Dit werk voer ik uit in opdracht. Afhankelijk van de complexiteit en de materialen van het proces en de uitvoering duurt de afronding van deze opdracht een aantal weken, laten we zeggen tussen de 2 en de 5 weken. Ook de prijs is afhankelijk van deze factoren; hij ligt ergens tussen de 400 en de 5000 euro. In het eerste gesprek kunnen wij hier al een redelijk concreet idee over krijgen. En je kunt ook altijd je beschikbare budget als uitgangspunt noemen

Neem contact op