KrachtSieraad maken

Stel: je hebt een droom, een wens, een voornemen. Misschien heb je dat al heel lang, maar raakt het steeds ondergesneeuwd onder to-do lijsten, afleidingen of andere ‘prioriteiten’. Maar je hebt die wens of droom nog steeds. En misschien is ‘maar een kleine bescheiden wens’, maar wel een stukje van jouw leven. En dat is belangrijk genoeg om er je volle aandacht aan te wijden.

Jij bepaalt, stap voor stap, welke vormen, kleuren, materialen, symbolen etc jouw wens het duidelijkst kunnen vertegenwoordigen. Je bepaalt uiteindelijk hoe al deze ingrediënten ten opzichte van elkaar dienen te staan en op welke wijze het geheel van dit amulet jou zal ondersteunen in je proces om jouw wens te realiseren. In deze tweedelige workshop vertaal jij de betekenis van jouw droom in een fysiek object, een sieraad, een amulet, dat misschien aan jouw hals of aan de wand hangt of op het dressoir ligt, waar het zijn werk zal doen.

Mocht je denken aan goud of edelstenen die je wilt verwerken, neem die dan mee.

woensdag 19 & 26 april 2023 9:00-12:00 
nieuwe tweedelige workshop 
uitwisseling: 122 euro
aanmelden: alexandra@creatietempel.nl

Persona Collage, voorbeeld

Ken uw klant: Persona in beeld

Een persona is dé vertegenwoordiger van een doelgroep. Een persona is een fictief personage, een ‘net-alsof’ zo écht mogelijk iemand, die een doelgroep zo levendig mogelijk weergeeft. Een persona heeft een naam, een leeftijd, een geschiedenis. Een leef-context. Een persona heeft idealen, wensen, dromen. Ook triggers, last van bepaalde omstandigheden, ontwikkelingen. Hoopt op zus-en-zo ontwikkelingen in haar eigen leven. En wenst dit-en-dat voor haar kinderen bijvoorbeeld. 

Het gaat erom dat je een empathische band ontwikkelt met jouw persona, want dan kun je jouw product of jouw dienst er beter op afstemmen. Als je een heldere persona hebt, kun je elke ontwerp-beslissing in overleg met haar/hem nemen. Een persona vormt idealiter een fantastisch klankbord voor jouw ontwikkel-vraagstukken.

Breng nu jouw persona zo levendig mogelijk in beeld.

Maak eerst een Mindmap, waarin je sleutelwoorden clustert, groepeert, ordent en verfijnt. Zoek dan beelden erbij die de sleutelwoorden vertegenwoordigen en illustreren. Vervolgens breng je de beelden bij elkaar in de passende ordening, zodat ze samen één vloeiend verhaal vertellen in een collage. Deze persona-illustratie kun je in alle gerelateerde projecten gebruiken als doelgroep- richtlijn.

Ik begeleid dit proces. Leid jou er stap voor stap doorheen, zodat je het volgende keren voor andere projecten zelf kunt.

dinsdag 18 april 2023 
dagworkshop 10:00-14:00 
uitwisseling: 144 euro, incl materialen
aanmelden: alexandra@creatietempel.nl

A title

Image Box text