Creatief coach voor verbinding met je innerlijke zelf

Heb jij het gevoel dat je te vaak overschakelt op de automatische piloot? Dat je blijft hangen in de TODO-lijsten van werk en alledag? De druk is groot, ik weet het. Er MOET zo veel, en de vrije ruimte voor jezelf voelt klein.

Maar hoe belangrijk is het om in verbinding te zijn met jezelf.

Ik ken de drempels en de muren. Ik ken ook de opstapjes en de ladders om er overheen te komen. Ik heb een waar arsenaal aan “methodes” die de toegang tot jouw creatievermogen openen. Ik zet het woord tussen aanhalingstekens, omdat ik zelf veel meer geloof in de herinnering aan het eigen vermogen als mens. Wat ik aanbied, zijn deurtjes en raampjes, zodat je zelf weer verder kunt. Want misschien weet je nog niet hóe, maar je kunt het zelf.

De “methodes” die ik bedoel zijn gebaseerd op beelden, kleuren, visuele en tactiele middelen die je “doet”. En door te doen en de beelden te BELEVEN, door daarmee verbindingen te maken met je denken en je dagbewustzijn, ontstaan er openingen. 

Je kunt kiezen voor een tweedelige avondworkshop, een hele-dag-workshop, of voor een heel ontwikkeltraject: de CreatieQueeste.

 

Wat kan ik als creatief coach voor jou betekenen?

Als creatief coach bij Creatietempel help ik jou om in contact te komen met jouw authentieke zelf. Door middel van gerichte oefeningen met kleuren, beelden, vormen en materialen die jij zelf toepast, kun je antwoorden vinden op jouw zoektocht. Ik dien daarbij als spiegel en facilitator van jouw eigen proces.

Over Creatix ®

Creatief coach voor iedereen die wil opbloeien

In onze maatschappij, in ons dagelijks leven, wordt er soms veel van ons verwacht. Wellicht vraagt je carrière veel van je, of loop je tegen dingen aan in de opvoeding van je kinderen. Daarnaast hebben we ook nog eens ons eigen rugzakje met ervaringen die we misschien nog niet verwerkt hebben. We staan onder allerlei vormen van druk, ook emotioneel. Daardoor zitten we veel in ons hoofd, wat er weer voor zorgt dat we niet echt in het nu aanwezig kunnen zijn. We verliezen het contact met onszelf, met ons lichaam, met ons echte leven. Het is niet voor niets dat burn-outs en depressies steeds vaker voorkomen.

Creativiteit helpt je om terug in het nu te komen. Bij je lichaam en je hart. Je kunt je flow weer voelen en je energieniveau gaat omhoog. Ik neem je mee en begeleid je op deze weg. Er zijn vele grote en kleinere trajecten die je in jezelf kunt investeren.

Onze workshops

Creatietempel

Creatietempel is een plek waar iedereen welkom is die gevoelens wil ontknopen om echt aanwezig te kunnen zijn. Via verschillende creatieve wegen worden blokkades opgeheven. Zo helpt een coach persoonlijke ontwikkeling jou om te groeien zodat je tot jouw volle potentie kunt komen. Ook is er de mogelijkheid om te leren om sieraden met betekenis te maken. Benieuwd geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Graag ga ik in gesprek om innerlijke processen op gang te brengen. Ervaar de kracht van creatie en kom weer in je eigen kracht te staan!

Neem contact op