Skip to content

Creatief coach

Creatief coach voor verbinding met je innerlijke zelf

Heb jij het gevoel dat je te vaak overschakelt op de automatische piloot? Kom weer in verbinding met jezelf met behulp van een creatief coach. Wanneer je moeite hebt om bij jouw gevoel te komen, zorgt creatief bezig zijn voor een innerlijke poort die opengaat. Niet door middel van woorden, maar door middel van doorvoelen en in beweging komen wordt jij je weer bewust van jouw waarnemingen. Ontdek nieuwe mogelijkheden in jezelf met een creatief coach die jou helpt om jouw ware aard naar boven te brengen. Hoeveel tijd maak jij nu vrij om te ontdekken, te spelen en te creëren? Twijfel niet langer en laat jezelf weer opbloeien door een creatief coach bij Creatietempel.


Meer over ons

Wat kan ik als creatief coach voor jou betekenen?

Als creatief coach bij Creatietempel help ik jou om in contact te komen met jouw authentieke zelf. Door middel van gerichte oefeningen, sta je stil bij wat er echt in je omgaat. Zonder woorden kan jij je uitdrukken door middel van kleuren, vormen en patronen. Wanneer je jezelf op een creatieve manier uitdrukt, ervaar je een verlichting van de zorgen die je op dat moment bezighouden. Voel je weer kind en teken, schilder en schrijf om de poort tot geluk en vrijheid weer te openen. 


Over Creatrix®

Creatief coach

Creatief coach voor iedereen die wil opbloeien

In onze maatschappij kan er soms veel van ons worden verwacht. Wellicht vraagt je carrière veel van je, of loop je tegen dingen aan in de opvoeding van je kinderen. Daarnaast hebben we ook nog eens ons eigen rugzakje met ervaringen die we misschien nog niet verwerkt hebben. Door deze emotionele druk kan het voorkomen dat we teveel in ons hoofd zitten. Denken, malen en piekeren zorgen dat we niet echt in het nu aanwezig kunnen zijn. Daardoor verliezen we contact met onszelf, met ons lichaam, met het leven. Het is niet voor niets dat burn-outs en depressies steeds vaker voorkomen. Met een creatief coach kom je uit je hoofd en weer in je lichaam zodat jij met meer positieve energie in het leven kunt staan.


Onze workshops

Creatietempel

Creatietempel is een plek waar iedereen welkom is die gevoelens wil ontknopen om echt aanwezig te kunnen zijn. Via verschillende creatieve wegen worden blokkades opgeheven. Zo helpt een coach persoonlijke ontwikkeling jou om te groeien zodat je tot jouw volle potentie kunt komen. Ook is er de mogelijkheid om te leren om sieraden met betekenis te maken. Benieuwd geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Graag ga ik in gesprek om innerlijke processen op gang te brengen. Ervaar de kracht van creatie en kom weer in je eigen kracht te staan!


Neem contact op