Skip to content

Over ons

De creatietempel is een plaats waar creatoren elkaar kunnen ontmoeten, waar creaties worden getoond en creatieve processen worden geïnitieerd en gefaciliteerd. We willen elkaar inspireren en ondersteunen in de ontwikkeling van onze creatieve vermogens en behoeften. Vooralsnog is het een virtuele ruimte, maar onze droom is ook een fysieke ruimte om naast en met elkaar te creëren. In de vorm van vrij kunstenaarschap, tentoonstellingen, cursussen, kennislezingen, workshops en wellicht vele andere manieren.

Wie wij zijn

Barbara

Verbeeldend Kunstenaar
Verbeeldingskracht en creativiteit hebben mij door vele fases in mijn leven heen geholpen. Ze gaven mij dat sprankje licht, de steun, heldere inzichten en ontspanning. Ze brachten mij vooral dichter bij mijzelf. Met heel mijn hart en ziel geloof ik, dat creativiteit meer is dan alleen kunst en knutselen. Creativiteit in samenwerking met verbeeldingskracht geeft krachtige inzichten, het maakt het gemoed lichter en het laat je anders kijken naar gebeurtenissen in je leven. Verwachtingen hebben bij mij plaatsgemaakt voor vertrouwen en dat wil ik iedereen laten ervaren.

Alexandra

Mijn naam is Alexandra en mijn achtergrond ligt in het vakgebied Industrieel Productontwerpen. Mijn tweede naam is creatie, zou je kunnen zeggen. Mijn hart gaat sneller kloppen tijdens het creatieproces, bij het ontstaansproces van een creatie met betekenis. Dat was altijd al de essentie van mijn werk. In alles wat ik doe.
Eerder ontwierp ik voor een doelgroep, nu laat ik ontstaan wat er uit mijn handen komt. Dat zijn vaak sieraden, maar ook muurschilderingen, schilderijen, kledingstukken, tassen, spiegels… of andere dingen.

In de loop van de jaren ben ik productontwerper geweest, verpakkingsontwerper, sieradenontwerper, kleur-adviseur en -ambassadeur, en docent in deze vakgebieden. En nu ook makerette in de creatietempel.

Emmie

Eigenlijk is Emmie politicoloog. Maar omdat haar hart in kunsten spreekt, is ze ook schilder, dichter, makerette en kunstenaar in het algemeen. Emmie’s schilderijen zijn als A6 postkaarten te koop in sets van 10.