Je hebt een ontzettend leuk huis, maar je mist wat rust en harmonie? Of vind je het juist een beetje té rustig, zelfs saai? Hoe geef je dingen (véél dingen!) een plek, hou je ze beschikbaar, zonder helemaal dicht te slibben? En hou je toch de ruimte open en overzichtelijk?

Er zijn opties!

Ik ben goed in het neerzetten van een sfeer – jouw sfeer! Het in kaart brengen van de sfeer die jij zoekt, het omzetten in een ruimtelijke indeling, het vinden van de meubels die deze potentie hebben, het kiezen van de kleuren die jou daarbij ondersteunen, het afwerken met de passende details.

Ik breng jouw (jullie!) wensen in kaart, vertaal die in interieur-ingrediënten, maak 3 stijlboard voorstellen en vul ze samen met jou/jullie in. Bekijk hieronder de verschillende opties.

Basis optie

• We beginnen met een intake gesprek met iedereen die in dit huis woont. Want iedereen die hier woont moet zich thuis kunnen voelen. We nemen alle wensen mee en proberen ze in harmonie te verenigen. 

• Naar aanleiding van dat eerste gesprek maak ik 3 stijl-/kleurboards, waarmee ik 3 (sfeer-)denkrichtingen in beeld breng.

• Naar aanleiding van jullie feedback daarop, stel ik 3 opties samen voor de invulling dmv meubels en andere items. We gaan uit van de woonkamer of woonkamer-keuken. Hiervoor overleggen we jullie budgetwens voor de meubels: wordt het Ikea, Eierkamp, Marktplaats, de Kringloop? Ik geef een richting aan, maar jullie doen het zelf, het bestellen/ophalen/opzetten/installeren en neerzetten.

• Uiteindelijk sluiten we het traject af met één afrondend gesprek met ruimte voor vragen.

Dit traject kost 550 euro (excl materialen en meubels).

Neem contact op

Plus-optie

De basis van bovengenoemd traject wordt aangevuld:

• Het begint met een intakegesprek ter plaatse. Naar aanleiding daarvan maak ik 3 stijl-/kleurboards.

• Naar aanleiding daarvan doe ik wat voorstellen voor gebruik van de meubels die je al hebt (welke passen nog in het nieuwe plan en welke willen we vervangen), aan te vullen met nieuwe meubels. Ik zeg nu ‘meubels’, maar daaronder vallen ook dingen als een kleed, behang/gekleurde muur, evt kussens op de bank en andere elementen die horen/passen bij de stijl die we hebben gekozen. 

• Naar aanleiding daarvan maak ik een aantal Layout opties (plattegronden) met sub-opties. We checken bij elke genomen stap of de sfeer nog steeds klopt.

• Ik neem je bij de hand (figuurlijk dan) in de uitvoering.

Je gaat wel zelf de muren schilderen en de kasten in elkaar zetten / ophalen / bestellen. Maar ik ben steeds via telefoon / beeldbellen / w’app / telegram in de buurt.

Dit traject kost 750 euro (excl materialen en meubels).

Neem contact op

Luxe optie

Ik doe het helemaal voor je. Dat is een flinke belofte, waar ik jouw vertrouwen voor nodig heb.

• Het traject begint met een intake gesprek ter plaatse. Naar aanleiding daarvan maak ik 3 kleur-/stijlboards.

• Aan de hand van deze stijlboards zet ik een combinatie van (plaatjes van) meubels en interieur items bij elkaar en vertaal ik dit geheel in een aantal plattegronden van de ruimte. Met deels dus de meubels die je al hebt en deels nieuw aan te schaffen meubels, afhankelijk van wat er uit de intake naar voren komt.

• Als we het eens zijn over dit alles, voer ik het hele plan uit. Ik koop de verf, schilder jouw muur, zet de kast(en) in elkaar, zorg dat de bank wordt geleverd en op de juiste plek komt te staan, ik hang de wandplanken op, koop de kussens, de kaarsen, de afwerking, zet alles op z’n plek. Steeds in overleg, gefaseerd.

Dit traject kost 2200 euro, excl materialen en meubels.

Neem contact op

Woonkamersessie

Stel dat je van alles wilt, maar dat je het veel te spannend vindt om grote stappen te nemen. In dat geval kunnen we een ‘woonkamersessie’ doen. Dat houdt in dat ik bij jou thuis kom, dat we samen kijken naar de situatie en naar de wensen, en dat ik ter plekke mondeling of ‘op een A4tje’ richtlijnen en opties geef. Ik maak een eenvoudige tekening van de ruimte met de bestaande meubels, benoem een aantal zaken, zoals een muur-kleur, een kleed, kussens op de bank of andere details. Dit duurt een uurtje of twee à drie en kost jou 150 euro. Je gaat dan zelf aan de slag met de middelen die je al in huis hebt, of je zoekt op marktplaats of elders aanvullingen. Zo heb je voor een beperkt budget een snelle oplossing, die toch een vrij groot effect kan hebben!

Neem contact op